Menu

Navigácia

Navigácia

  • ZÁKLADNÁ ŠKOLA PRE ŽIAKOV S NKS - 1. ROČNÍK

    Príjemné prežitie vianočných sviatkov Vám prajú šikovní prváci s pani učiteľkou Mirkou a Deniskou.

  • Riaditeľské voľno - oznámenie

         Riaditeľstvo školy udeľuje žiakom školy podľa §150 ods.5 zákona č.245/2008 Z.z. dňa 22.12.2023 riaditeľské voľno  z  organizačných dôvodov. V tento deň sa prerušuje aj činnosť ŠKD a CVČ. Žiaci budú odhlásení zo stravovania.

    V Sládkovičove, 20.12.2023     

    riaditeľ školy                                                                                 

  • Deň snehových vločiek - 15.12.2023

    Regionálny úrad školskej správy v Trnave zorganizoval benefičnú akciu s názvom Deň snehových vločiek. Táto akcia bola pre deti špeciálnych škôl a školských zariadení a pre širokú verejnosť. Všetci si mohli pozrieť kultúrny program žiakov špeciálnych škôl ako aj skvelý hudobný program a tiež aj rozprávky a iné vystúpenia v priestoroch cinemax v City aréne v Trnave. Vianočné trhy, tvorivé dielne a bohatá tombola boli výborným spestrením tohto dňa. Naše pani učiteľky sa zúčastnili tejto milej akcie ako dobrovoľníčky v tvorivých dielňach pri zdobení medovníčkov. Tento deň sa naozaj vydaril.     Mgr. Andrea Kostolanská, zástupkyňa r.š.

  • Mikulášske prekvapenia - 11.12.2023

    Divadielko ZáBaVKa nám do školy prinieslo čarovnú rozprávku Alica v krajine Vianoc. Veselé interaktívne predstavenie, ktorého súčasťou bol aj Mikuláš s darčekmi, potešilo a zabavilo nielen malých žiakov ale aj tých starších. Deti si z predstavenia odniesli príjemný kultúrny zážitok a tiež balíčky plné sladkostí. Pod stromčekom ich ešte čakali darčeky. Radosť z darčekov bola vidieť na ich veselých tváričkách.    

    Andrea Kostolanská, zástupkyňa r.š.

  • Vianočná pošta pre seniorov 2023

    Šikovné ruky našich detí pripravili 30 vianočných pozdravov s prianím a čajíkom vo vnútri ... na odoslanie pre vianočnú radosť všetkých starúšikov v ZOS Lumen Piešťany a SED Hontianske Moravce. Pre našu školu to bolo po prvýkrát, budúci rok sa zapojíme opäť 🎄☃️❄️

    Henrieta Hakala

    koordinátor 

  • Výtvarná tvorivosť detí - súťaž

    V rámci spolupráce s ŠKD pri ZŠ s MŠ K. Kuffnera v Sládkovičove, sa naši žiaci zapojili do súťaže výtvarnej tvorivosti detí. Dvaja najúspešnejší - Tobias Manek a Matias Mišík, získali obaja 3. miesto vo svojich kategóriách. Diplomy a ceny im prišla odovzdať p. Večerková. Gratulujeme.

    Henrieta Hakala

  • Červené stužky 2023

    Aj tento rok sme sa zúčastnili celoslovenskej kampane Červené stužky. Starší žiaci sa zapojili do výtvarnej súťaže, pozreli si zaujímavú prezentáciu na tému problematiky HIV / AIDS a tematický film Moja misia Anjeli. Kampaň bola ukončená 1.decembra na Svetový deň boja proti HIV a AIDS.

    Mgr. Andrea Kostolanská

    zástupkyňa r.š.

  • Oznam pre rodičov

    Oznam pre rodičov!

    Oznamujeme rodičom, že z dôvodu vysokej chorobnosti žiakov je prerušené vyučovanie a činnosť ŠKD od 05.12.2023 do 08.12.2023 vrátane. Nástup do školy je v pondelok 11.12.2023. Všetci žiaci sú odhlásení z obedov.

     V Sládkovičove, 04.12.2023        riaditeľ školy    

  • Účelové cvičenia - 9.11.2023

    V jesennom počasí sa naši žiaci zúčastnili účelových cvičení, na ktorých si znovu pripomenuli dôležité informácie, ktoré môžu použiť v mimoriadnych situáciách. Precvičovali si praktické zručnosti v poskytovaní prvej pomoci, pri orientácii v prírode a iných život ohrozujúcich situáciách.

    Mgr. Andrea Kostolanská, zástupkyňa r.š.

  • Halloween

  • Jesenné prázdniny

  • TRH ZDRAVEJ VÝŽIVY - 23.10.2023

  • Vyrezávanie tekvíc 2023

  • Beseda - "Práca polície" - 14.09.2023

  • Aktualizácia údajov

    Dáta z programu aScAgenda boli aktualizované
  • Výstava ovocia a zeleniny - MO Slovenského zväzu záhradkárov v Sládkovičove - 11.09.2023

  • OZNAM

    Milí rodičia a žiaci,

    ďakujem Vám z celého srdca za doterajšiu spoluprácu. Dňa 30.6.2023 končím vo funkcii riaditeľky školy a taktiež školstvo opúšťam.

    Od 1. júla 2023 funkciu po mne preberá Mgr. Ladislav Antal. Je skúsený špeciálny pedagóg, ktorý má dlhoročnú prax aj v riadiacej činnosti. Som presvedčená, že dobrá spolupráca bude pokračovať a Vaše deti budú u nás spokojné a vzdelávané na vysokej úrovni. So zmenou vo funkcii sa spája aj zmena telefónneho čísla. Prosím venujte tomu pozornosť a zmente si ho.

    Ďakujem,

                                                 Mgr. Adriana Slováková, odchádzajúca riaditeľka školy

  • Základná škola pre žiakov s NKS - Prípravný ročník- Mestečko ABECEDOVO

  • UPOZORNENIE Úradu verejného zdravotníctva SR

    Dobrý deň,

    dovoľte, aby sme vás upozornili na hoaxy, ktoré neznáma osoba rozosiela v mene ÚVZ SR na školy. Prichádzajú z mailovej adresy z domény uvzsr.eu, list nemá náležitosti oficiálnej korešpondencie ÚVZ SR a odvoláva sa na neexistujúce "oddelenie" ÚVZ SR, avšak je reálne očakávať, že adresáti nemajú ako tieto znaky rozpoznať a môžu tieto listy považovať za skutočné.

    Preto by sme vás chceli poprosiť, aby ste okamžite upozornili školy a školské zariadenia vo svojej územnej pôsobnosti, že ide o podvodný e-mail a aby nepostupovali podľa tam uvedených inštrukcií.

    Na facebookovej stránke ÚVZ SR sme zverejnili upozornenie, poprosíme Vás o jeho zdieľanie na svojich stránkach.

    Mgr. Dominika Szőcsová

    Oddelenie Hygieny detí a mládeže RÚVZGA

    Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Galante

  • VÝBEROVÉ KONANIE

strana:

Novinky

Kontakt

  • Spojená škola
    Školská 212, 925 21 Sládkovičovo
  • riaditeľ: 0911 676 446
    ekonómka: 0910 165 212
    zborovňa: 0911 976 315
    školská jedáleň pri ZŠ: 031/7841816

Fotogaléria